Πassage

Το “Πassage” είναι ένα ηλεκτρονικό, πρωτοποριακό ποπ και πειραματικό κομμάτι, τραγουδάται στα ελληνικά και στα αγγλικά. Οι στίχοι του τραγουδιού περιστρέφονται γύρω από την ιδέα του να κοιτάς, να κοιτάς και να παρατηρείς επιφάνειες σωμάτων σε εξωτερικό περιβάλλον, καθώς και το αλλοτριωτικό βλέμμα μιας αντανάκλασης. Η ιστορία του τρισδιάστατου οπτικοακουστικού έργου, χτίζεται μέσα από μια εξερεύνηση χώρων και επιφανειών που τονίζουν την ασάφεια μεταξύ εισόδου και εξόδου. Τα όρια των αρχιτεκτονικών χώρων και των αστικών βιομηχανικών περιβαλλόντων συσχετίζονται με μια σειρά λυρικών σκέψεων σχετικά με τα όρια, το φύλο, τη γλώσσα και την αντικειμενοποίηση. Καθ’ όλη τη διάρκεια της εξερεύνησης των εικονικών χώρων, της περιπατητικής αισθητικής του βίντεο και μιας δαιδαλώδους αίσθησης, επικεντρώνεται κυρίως σε αυτό που καθορίζει ένα πέρασμα. Η μουσική και οι στίχοι έγιναν από τον Cievil Momo και η σκηνοθεσία και παραγωγή του βίντεο έγινε από τον Nathan Schönewolf.

Nathan Schönewolf, Cievil Momo (DE, CY)
Ο Nathan Schönewolf (γενν. 1993 Κολωνία) είναι ένας διεπιστημονικός καλλιτέχνης εγκαταστάσεων και βίντεο. Σπουδάζει στην Academy of Media Arts της Κολωνίας από το 2015. Η δουλειά του ποικίλλει από ευρύχωρες φωτεινές εγκαταστάσεις και εγκαταστάσεις βίντεο έως μικρά διαδικτυακά βίντεο σύντομης μορφής, καθώς και avatar που χρησιμοποιούνται και επαναχρησιμοποιούνται σε διάφορες μορφές.

Ο Μάριος Παύλου (γ. 1989 Λεμεσός, Κύπρος) είναι καλλιτέχνης πολυμέσων με έδρα την Κολωνία. Αποφοίτησε από την Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών της Αθήνας, το 2015 και ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο Kunsthochschule für Medien Köln, το 2020. Στην πρακτική του εμφανίζεται με το όνομα «Cievil Momo» και πραγματεύεται θέματα επιθυμίας, ταύτισης, φύλου και σεξουαλικότητας. Το πρώτο του μουσικό έργο EP με τίτλο “Temperance” με τον τον παραγωγό Nanuki, κυκλοφόρησε πρόσφατα από τη δισκογραφική Ribbontail Berlin. Οι επιρροές του εκτείνονται από την παραδοσιακή ελληνική μουσική έως την πειραματική ποπ.