Ρομποτική για παιδιά

Ο κόσμος γύρω μας δουλεύει με ρομποτ και δεν εννοούμε μόνο την “ρομποτική σκούπα”. Η ευρεία χρήση της Ρομποτικής και του Αυτοματισμού οφείλεται στο ότι τα πράγματα γίνονται έτσι πιο εύκολα, οικονομικά και πάνω οικολογικά! Έλα στο εργαστήριο για να δεις από κοντά μια οικολογική εφαρμογή της ρομποτικής που σχετίζεται με τις Ανανεώσιμες μορφές Ενέργειας. Κατασκεύασε, προγραμμάτισε και αν δε δουλεύει προσπάθησε πάλι! … μόνος σου, με τους φίλους σου ή τους γονείς σου.

SciHigh (GR)
Η εκπαιδευτική ομάδα SciHigh αποτελείται από δύο φυσικούς, τον Γιώργο Παπαηλιού και τον Οδυσσέα Πλατσάκη, οι οποίοι αγαπώντας το αντικείμενο τους, επεκτείνουν τη δράση τους στην επικοινωνία θεμάτων επιστήμης και τεχνολογίας. Σχεδιάζουν και υλοποιούν εκπαιδευτικά προγράμματα, στοχεύοντας στην εξοικείωση με τις επιστήμες, τις σύγχρονες τεχνολογικές εφαρμογές και τα διαθέσιμα εργαλεία, καθώς και στην καλλιέργεια της κριτικής σκέψης και της δημιουργικότητας. Οι δραστηριότητες είναι σχεδιασμένες σύμφωνα με την προσέγγιση STEAM – Science | Technology | Engineering | Art | Mathematics. Τα προγράμματα απευθύνονται σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, ενώ επιπλέον σχεδιάζονται και υλοποιούνται αντίστοιχα προγράμματα που απευθύνονται σε μικρότερες ηλικίες, ενήλικες και ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Δηλώστε συμμετοχή στα εργαστήρια!

Κλείστε θέση στέλνοντας το ονοματεπώνυμο σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας στο workshops@adaf.gr. Οι θέσεις είναι περιορισμένες, για αυτό θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.