Νίκος Τουλιάτος X Στέλιος Γιαννουλάκης

Ο Νίκος Τουλιάτος ένας μουσικός με μεγάλο ταλέντο στην τεχνική διαφόρων κρουστών και των drums, που έχει παίξει παντού, τα πάντα, με όλους, σε όλα τα είδη τέχνης τα τελευταία 50 χρόνια της μουσικής του περιπέτειας, θα συναντήσει για πρώτη φορά τον μουσικό, συνθέτη και σχεδιαστή ήχου, Στέλιο Γιαννουλάκη,

Νίκος Τουλιάτος
Έχει παίξει παντού, τα πάντα, με όλους, σε όλα τα είδη τέχνης τα τελευταία 50 χρόνια της μουσικής του περιπέτειας. Έχει κάνει ολα τα απαραίτητα: 23 cd, 6 βιβλία, έχει δημιουργήσει σχολές, συγκροτήματα, ομάδες, festivals κ.α. Έχει διδάξει: Σεμινάρια, μαθήματα, εργαστήρια σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης από παιδικό σταθμό μέχρι πανεπιστήμιο, ιδιωτικά σχολεία, ωδεία, δραματικές σχολές κ.α. Έχει συμμετάσχει σε κάθε είδους συνδικαλιστική, κοινωνική, πολιτική δραστηριότητα από πολλές θέσεις επί πολλά χρόνια. Υποψήφιος Βουλευτής 3 φορές, Γραμματέας του ΠΜΣ, Μέλος του ΔΣ των Μουσικών Συνόλων του Δήμου Αθήνας, Γραμματέας της ΕΜΣΕ, Αντιπρόεδρος στην ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ, μέλος του ΔΣ της Πολιτιστικής Δράσης ΕΜΣΕ. Καλλιτεχνικος Διευθυντής διεθνών φεστιβάλ ΛΕΥΚΑΔΑΣ, ΔΡΑΜΑΣ, ΚΟΜΜΕΝΟΥ ΑΡΤΑΣ, ΝΟΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ, ΠΕΤΡΑΣ κ.α.

Στέλιος Γιαννουλάκης
Ο Στέλιος Γιαννουλάκης γεννήθηκε το 1971 στην Αθήνα. Μηχανικός, συνθέτης και σχεδιαστής ήχου, παίζει και ηχογραφεί συχνά μαζί με άλλους (ElektroBalkana, RSLG quartet), κάνει μουσική για χορό, θέατρο, κινηματογράφο, video και mobile εφαρμογές, ασχολείται με την κατασκευή πειραματικών μουσικών οργάνων, τον αυτοσχεδιασμό και την εκπαίδευση. Σπουδές Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και Βιοϊατρικής Τεχνολογίας (ΕΜΠ), Master of Arts στην Ψηφιακή Μουσική Τεχνολογία (Keele University), PhD στην Ηλεκτροακουστική Σύνθεση (University of Wales Bangor). Διεθνείς διακρίσεις, αναθέσεις και εκτελέσεις. Διδάσκει σύνθεση και μουσική τεχνολογία για το Κέντρο Σύγχρονης Μουσικής Έρευνας, στο Ωδείο Αθηνών. Ιδρυτικό μέλος του Ελληνικού Συνδέσμου Συνθετών Ηλεκτροακουστικής Μουσικής.