Μarina Satti X Jeph Vanger & Constantine Pope

Η Μαρίνα Σάττι θα παρουσιάσει live μουσικά κομμάτια από τον τελευταίο της δίσκο, με τίτλο YENNA και θα την ακούσουμε για πρώτη φορά σε συνδυασμό με ηλεκτρονική μουσική, αφού μαζί της στη σκηνή θα βρίσκονται ταυτόχρονα και οι παραγωγοί Jeph Vanger & Konstantine Pope, οι οποίοι έδωσαν μία νέα ηχητική προσέγγιση στα μουσικά κομμάτια της Σάττι. Ένα κράμα παράδοσης, σύγχρονης ηλεκτρονικής μουσικής και μπάσου.

Marina Satti
Η Μαρίνα Σάττι, γνωστή και ως ΣΑΤΤΙ ή SATTI, είναι Ελληνίδα τραγουδίστρια, συνθέτρια, μουσική παραγωγός και ηθοποιός με καταγωγή από την Κρήτη και το Σουδάν. Η μουσική της χαρακτηρίζεται από τον συνδυασμό παραδοσιακών ήχων με urban στοιχεία. Σε ηλικία 7 ετών ξεκίνησε τις σπουδές της στο κλασικό πιάνο στο Ωδείο «Απόλλων» στο Ηράκλειο της Κρήτης, ενώ η μεγάλη της αγάπη ήταν οι χορωδίες. Αργότερα στην εφηβεία της, ξεκίνησε σπουδές στο κλασικό τραγούδι. Ολοκληρώνοντας το σχολείο μετακόμισε στην Αθήνα για να σπουδάσει αρχιτεκτονική στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Παράλληλα, ξεκίνησε σπουδές στο θέατρο στην Ανώτατη Σχολή Δραματικής Τέχνης “Βεάκη” και στην “Κεντρική Σκηνή” αλλά και σπουδές jazz μουσικής στο «Ωδείο Φίλιππος Νάκας». Το 2007 κέρδισε υποτροφία για το «Berklee College of Music», ως εξαιρετικό μουσικό ταλέντο, από όπου και αποφοίτησε το 2011 σπουδάζοντας ενορχήστρωση και παραγωγή πλάι στους Danilo Perez, Jamie Haddad, Simon Shaheen, John Patittuchi, Christiane Karam ανάμεσα σε άλλους. Κατά την διάρκεια των σπουδών της στην Αμερική ανέπτυξε τον προσωπικό της ήχο, συνδυάζοντας τις διαφορετικές μουσικές παραδόσεις με τις οποίες μεγάλωσε όπως την ελληνική, την αραβική αλλά και τη βαλκανική.

Jeph Vanger
Ο Jeph Vanger (Τζέφ Ιωσήφ Βάγγερ) είναι sound artist, composer & music producer με πλέον έδρα την Αθήνα. Μετά την κυκλοφορία του τελευταίου του δίσκου Cyclothymia, η μουσική του έχει συγκριθεί με καλλιτέχνες όπως ο Floating Points, Four Tet και Hildur Guðnadóttir από το βρετανικό περιοδικό Resident Advisor. Κάποιες από τις προσωπικές του δουλειές και συνεργασίες με χορογράφους και καλλιτέχνες έχουν λάβει χώρα σε ιδρύματα, θέατρα και venues όπως (μεταξύ άλλων) Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου, Tate Modern, Today Art Museum στο Πεκίνο, Sadler’s Wells και Μέγαρο Μουσικής. Είναι επίσης ένας από τους Visual Art fellows του Artworks (Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος) για το 2021-22.

Konstantine Pope
Ο Konstantine είναι ένας βραβευμένος συνθέτης, παραγωγος και sound designer με βάση το Λονδινο. Μετά την αποφοίτηση του με Masters in Composition for Screen απο το Royal College of Music του Λονδίνου έχει χαράξει μία εντυπωσιακή καριέρα σαν screen composer γράφοντας μουσική για πελάτες όπως η Nike, η Samsung, το BBC, η Ubisoft, το iTV, η Square Enix, η Deep Silver, οι Audiomachine, η Soho Music, η A&G Sync και το NBC Universal μεταξύ πολλών άλλων. Σαν παραγωγος ο Konstantine είχε συμβόλαιο με τη Circus Records πάιζοντας σε θρυλικά venues όπως το Ministry of Sound και το Glastonbury Festival. Τέλος o Konstantine έχει διδάξει ως Assistant Professor in Composition for Screen στο Royal College of Music του Λονδίνου.