Καίτη Γαρμπή X S.W.I.M.

Μία μοναδική συναυλία με την κορυφαία ελληνίδα σταρ του πενταγράμμου Καίτη Γαρμπή και τις αγαπημένες του εναλλακτικού κοινού Someone Who Isn’t Me θα πραγματοποιηθεί στο ADAF Stage.

Καίτη Γαρμπή
«Φωνή της καρδιάς με ιδιαίτερο ηχόχρωμα και ταυτότητα, αισθαντική ερμηνεία, πότε χαρούμενη και τρυφερή, πότε ερωτική, άλλοτε θλιμμένη, μα πάντα τόσο οικεία…». Η Καίτη Γαρμπή είναι μια ξεχωριστή καλλιτέχνις, από τις δημοφιλέστερες και εμπορικότερες ερμηνεύτριες των τελευταίων 30 χρόνων, με εκατοντάδες τραγούδια και διαχρονικές επιτυχίες, χρυσή και πολύ-πλατινένια δισκογραφία, εμφανίσεις και περιοδείες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Από τους λίγους Έλληνες καλλιτέχνες που ο συνολικός αριθμός πωλήσεων των δίσκων της ξεπερνάει το 1.000.000. Μια σύγχρονη λαϊκή τραγουδίστρια που με το πάθος της αγγίζει την ψυχή του κοινού. Το ιδιαίτερο μέταλλο της φωνής της τής επιτρέπει να κινείται σε λαϊκά και μη μουσικά μονοπάτια, χαρίζοντας ταυτόχρονα ψυχαγωγία αλλά και διασκέδαση. Θεωρεί την αγάπη του κόσμου σημαντικότερη από την δόξα και τις καλλιτεχνικές επιτυχίες. Η ζεστασιά του χαρακτήρα της, η αμεσότητα και η ειλικρίνειά της προς το κοινό, αλλά και η στάση της απέναντι στα μουσικά και κοινωνικά δρώμενα της έχουν χαρίσει τον σεβασμό, την εκτίμηση και την αγάπη συναδέλφων και ακροατών.

S.W.I.M.
Οι Someone Who Isn’t me (a.k.a SWIM) είναι ένα μουσικό project τριών γυναικών στην Αθήνα, τη Loo, τη Μαρία και τη Τζίνα. Αγαπούν τους synth αναλογικούς ήχους, τις χαοτικές κιθάρες και τους off-beat ρυθμούς. Έχουν κυκλοφορήσει δυο 7ιντσα singles, το “Gomenaki” και το “Stop & Remember”, και ένα album με τίτλο “Dance with You”. Το video clip “Gomenaki” έλαβε εξαιρετικές κριτικές από τον τύπο και το κοινό και κέρδισε το 2019 Sound Award για το καλύτερο video clip στο Indie Memphis Film Festival (Η.Π.Α). Έχουν συμμετάσχει με πολλές live εμφανίσεις σε φεστιβάλ ((SXSW/Austin/USA, Pop Kultur/Berlin/Germany & MIL/Lisbon/Portugal). Αυτή την περίοδο το δεύτερο τους album “Heartbreaker” βρίσκεται στο στάδιο της μίξης και το βραβευμένο soundtrack της ταινίας μικρού μήκους Amygdala που απέσπασε το βραβείο καλύτερης μουσικής στο φεστιβάλ μικρού μήκους ταινιών της Δράμας, κυκλοφορεί από τη United We Fly